Jos luulet että Googlettamalla löytyy linkki niin se ei ole oikea paikka hakea oikeaa- ja faktatietoa.
Tiedon janon janoaville kehottaisin sen verran omatoimisuutta että ottaa asioista selvää omatoimisesti, ei kaikkia tietoa tuoda hopealautasella nenänalle.
Suomesta löytyy muutama energiatekniikkan opintoja antavaa yliopistoa, jos vaikka sieltä tai VTT:ltä tai työtehoseuralta, Motiva jne. jne.
Kyllä Googlesta löytyy täysin relevanttiakin tietoa. Esimerkkinä pari tulosta, hakusanalla Heat transfer löytyy linkki
http://web.mit.edu/lienhard/www/ahtt.html ja hakusanalla Lämmön johtuminen kaava löytyy linkki
http://butler.cc.tut.fi/~trantala/opetus/files/Misc/LO.A4.pdf. Pitää olla sen verran uuslukutaitoa, ettei lähde seuraamaan ihan joka linkkiä. En tosin osaa sanoa, onko tulokseen vaikutusta Googlen optimoinnilla, kun tuota Googlen teoshakua tulee myös käytettyä. Löytää aina välillä mielenkiintoisia julkaisuja, mm. ns. journal -julkaisuja eli artikkeleita eri aiheista.
Työtehoseuran ja Motivan jättäisin omaan arvoonsa, jos tarkoitus on keskittyä puhtaasti fysiikkaan tai tekniikkaan.
Markku, en tiedä miten eri vuosikymmeneltä olemme, suurin ero on varmasti ns. henkisessä iässä. Tiedoksi kuitenkin, että nykyaikana yliopisto- ja korkeakouluopetus on siirtymässä myös etäopetukseen. Modernit opettajat eivät yritä istua tiedon päällä, vaan videoivat luentojaan ja tuottavat erilaista nettimateriaalia. Suuri osa on vapaasti saatavana.