Kirjoittaja Aihe: Keskustelufoorumin säännöt  (Luettu 8806 kertaa)

lämmittäjä

  • Administrator
  • *****
  • Viestejä: 110
Keskustelufoorumin säännöt
« : 06.01.2011-21:38 »
Puulämmitys.info on keskustelufoorumi, joka on tarkoitettu keskusteluun puulämmityksestä ja tulisijoista. Lisätietoja toiminnan tausta-ajatuksista löydät täältä: http://www.puulammitys.info/index.php?topic=18.0

Sivusto on sitoutumaton ja vapaa keskustelufoorumi. Kaikki viestit edustavat kirjoittajien omia mielipiteitä ja näkemyksiä, eivätkä sivuston ylläpitäjät ole vastuussa viestien sisällöstä.

Sivustolle rekisteröityminen on ilmaista, mutta edellyttää näihin sääntöihin ja ylläpidon ohjeisiin sitoutumista.
Rekisteröitymällä hyväksyt nämä säännöt, ja sitoudut olemaan lähettämättä viestejä, jotka sisältävät asiatonta kielenkäyttöä, toisiin käyttäjiin kohdistuvaa asiatonta kielenkäyttöä, uhkauksia, laitonta materiaalia, linkkejä laittomaan materiaaliin tai muuta ylläpidon ohjeistuksen vastaista.

Sivuston ylläpito pidättää itsellään oikeuden muokata, poistaa, sulkea tai siirtää viestejä ja keskusteluja itse parhaaksi katsomallaan tavalla ilman erillistä ilmoitusta.

Sivuston ylläpidolla on oikeus sulkea pois käyttäjät, jotka rikkovat sääntöjä tai toimivat muuten sivuston toiminta-ajatuksen vastaisesti.

Kaupallisten tuotteiden myyjät ja valmistajat eivät saa ilman erillistä sopimusta mainostaa tuotteitaan sivustolla. Jos haluat yritykselle tai tuotteelle näkyvyyttä sivuilla, ota yhteys ylläpitoon. Yksityishenkilöiden osto- ja myynti-ilmoitukset ovat kuitenkin sallittuja niille varatulla alueella.

Sivuston ylläpito ei luovuta edelleen mitään käyttäjiltä rekisteröitäessä kerättäviä tietoja.

Mukavaa ja antoisaa keskustelua kaikille rekisteröityneille!

Sivuston ylläpito: puulammitys Ö gmail.com
« Viimeksi muokattu: 16.03.2017-21:32 kirjoittanut lämmittäjä »
Sivuston ylläpito: puulammitys Ö gmail.com