Jeps, onnea uudelle pannulle täältäkin

. Hiukan vaan opettelua, kyllä se siitä lähtee

.
Jonkinverran joutuu pannun kanssa aikaa viettämään että tulee sinuiksi ja oppii tuntemaan pannun tavat. Kaikki pannut, pannuhuoneet, hormien ominaisuudet ja polttopuut ovat hiukan erilaisia ( etenkin niiden yhdistelmät ), joten ihan täsmällisiä ohjeita ei kukaan pysty antamaan, itse on homma hanskattava.
Kerro tänne vaan kokemuksia, kokeneemmat neuvoo ja kaikki oppii jotain.

Noita luukkujen avaamisia ja söyrimisiä kannattais välttää, kyllä pannun pitää polttaa koko pesällinen ilman että kokoajan sohitaan ja säädetään.
Ensimmäisistä ( miksei kaikistakin ) pesällisistä jonkinlaisia muistiinpanoja suosittelen, lähtöarvot muistiin ja jonkinlaista seurantaa miten poltto edistyy, häiriötilanteet jne.