Mitä pienempi paissarin esipaine, sitä suurempi "hyötytilavuus".
Paissarin esipaine on se, mitä halutaan järjestelmässä minimissään olevan, itellä se on 0,1 - 0,2 bar kun järjestelmä on kauttaaltaan kylmä, n. 25 C. Kunhan ei vaakkumiin mene.
Paissarin asetus siten että aluksi paissariin vaikkapa 0,8 bar, sitten lasketaan järjestelmästä vettä pois niin paljon että vesipuolen paine on nolla ( 1 kerroksinen ), sitten paissariin esipaineeksi haluttu minimipaine. Sitten lisätään vettä niin että juuri ja juuri saadaan sama paine kuin paissarissa. Tämä pitää tietysti tehdä silloin kun järjestelmä on kauttaaltaan kylmä, 20 - 25 C.
Kaiketi sen vois tehdä kuumanakin, eli kuumennetaan koko sydeemi 100 C tienoille ja paissariin 1,5 bar paine ja vesipuolella, lisäämällä tai vähentämällä vettä, passataan paine 1,5 baariksi.
Jos on käytettävissä niin paisari kannattais täyttää typellä, tig-hitsarit tietysti herkuttelis argonilla
