Siis onko tuo ruuanlaittotila uunissa semmonen että ei ole missään yhteydessä itse puunpolttotapahtumaan? ja sen ruuanlaittotilan yläpuolella/sivulla ei ole savukanavia, jotka "häiriintys" uunin kattoon tehtävästä aukosta?
Jos nuo edellämainitut ehdot täyttyy niin miksei tuo vois onnistua.. palovillaa(kivivilla riittänee) läpivientiin sanosin vähintään 10cm säteessä ja jokin siisti rst-kaulus päälle. Lisäks yläkerrassa pitäs putki tuoda semmosesta paikkaa läpi/ympäröidä riittävän isolla "leikkikehällä" ettei kukaan polta vahingossa näppejään siihen! Lisäks rakentasin ehdottomasti tuohon jonkin sortin hyvin tiivistyvän sulkupellin heti uunin katon päälle että saa kinkun sun muut pitemmät haudutukset tehtyä ilman että yläkerrassa olijat kuolee nälkään tuoksuista/rasvan kärystä. Lisäks tuo ruuanlaittotila kyllä luultavasti jäähtyy ilman tuota peltiä melko nopsaan vrt savupelti auki kokoajan piipussa niin aika joutuin ainaki täällä pesä alkaa jähyttelemään!
Jos haluaa pelata varmanpäälle niin palotarkastajalta vois kysästä mielipidettä myöskin/ihan kirjallista lupaa tuolle niin ei tule perästähuuteluja JOs jottain kävis!
Ihan ensalkuun laittasin kuitenkin vain läpäsyn uunin yläpuolelle yläkertaan asti ja siihen vaikka jokin pikkupuhallin suodattimella varusteltuna niin luulempa että sekin tuottas jo ahaa elämystä tuohon hommaan ja sitte jos nälkä kasvaa ns syödessä niin harkihtisin uuniin koskemista

kokemusta ei tuommosesta ihmeemmin ole mutta lämmönsiirtoo uuninluolta muualle oon tuumaillu joskus talven pimmeellä..