Noissa videoissa ajetaan 80-150 pa:n alipaineella. Tälle meidän 35:lle käyttiksissä lukee 30 ja 40pa alipaineet (kahta eri käyttistä, kutakuinkin sama pannu), eli reilusti vähemmän.
Täs on tullut itsekkin ajettua nyt seurannan kanss korkeempia alipaineita, suurimmillaan 125pa, ja tämänhetkisillä säädöillä on taas keikuttu tossa 35-45 välimaastossa. Toki eilen taas kokeeksi koitin nostaa vähän, mut mittaria ei ollut nyt käytössä.
Tolla suuremmalla alipaineella ei kyllä tehdasvarusteltuna tunnu olevan mainittavaa vaikutusta, hiillosvaiheessa ehkä palaa paremmin loppuun kuin paineet on löhempänä tehtaan arvoja... En nyt mee takuuseen osta, eilen taas vain vähän tollasta huomiota tein. Testi jatkunee taas illalla, jos sen mittarinkin sais taasen mukaan.
Jaa-a, mikäköhän ton hormin vahvuus on... Vahva se joka tapauksessa on, voi olla ton 3+ milliä ihan hyvin, ei mitn perus sisäpiippua, tai enemmänkin... (vanhaa teurastamon haponkestävää jäterööriä)
Nostettiin aikanaan pystyyn & muurattiin tavis piippu ympärille ja koko hökötys on keskellä 2-kerroksista rakennusta josta ala-osa lämpöeristetty (n. 3-3,5m korkeuteen). Varsinaisella piipulla ei siis mitn kummempia erillisiä etistyksiä.
Alipaineista vielä sen verran toisintoa (tätä tekstiä kun täälä topicissa alkaa oleen...) että tehtaan labratyyppi
sanoi että niitä voi koittaa nostaa kunhan ei älyttömyyksiin mene. Kysyin sit että mitä tarkoittaa, niin varovasti sanoi että jos ei nyt kovin yli 100:n menisi...
Varmaan ton lausunnon takana oli ehkä toi tiilien kestävyys, mene ja tiedä.
Ton alipaineen kuuluu kuulemma laskea palon edetessä, ja taas loppuvaiheessa nousee.
pääsääntöisesti se laskeekin n. 10pa verran. Sain kyllä jossain vaiheessa käsityksen että vois jopa puolittua, mutta sitä ei meillä ole nähty.
Sit kun tulee noita humpappaa fatatataa polttoja niin alipaineet ei pääsääntöiseti laske, saattaa hetkellisesti kohota muutaman pykälän. Semmonen normi notkahdus keskivaiheilta puuttuu.